Over Ons

Welkom bij TAX!

Sinds 1998 voeren wij aan de Jacob Marislaan 20 te Arnhem met passie ons drieledige bedrijf: wijnhandel, professionele cateringservice en fotobedrijf.

TAX WIJN is een onafhankelijk en zelfstandig werkende wijnhandel in Arnhem. Onze producten zijn geselecteerd op basis van puur kwaliteit, waarbij wij steeds zeer kritisch kijken naar ons assortiment om u altijd van een goed glas te kunnen voorzien. Naast wijn bieden wij een groots scala aan gedestilleerde dranken.

Naar wens verpakken wij uw aankoop als cadeau samen met een full colour fact sheet met productinformatie. Voor zakelijke relaties voorzien wij uw geschenk natuurlijk van uw eigen huislogo en huisstijl. Een meerwaarde die de ontvanger zeker zal gewaarderen.

TAX CATERING is gebaseerd op een samenwerking tussen ons en traiteur Putman uit de welbekende Arnhemse Steenstraat. Wij willen graag dat u zich bij een door ons uitgevoerde opdracht te gast voelt op uw eigen feest. Onder Catering vindt u meer informatie.

TAX FOTO is ontstaan na het volgen van de opleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool te Apeldoorn. Wij zijn gespecialiseerd in Bedrijf-, Huwelijk- en Uitvaartfotografie en maken fotoreportages op journalistieke wijze. Beeld met inhoud (!) is dan ook onze bedrijfsfilosofie. Meer informatie vindt u op www.taxfoto.nl

Onze standaard openingstijden zijn van donderdag t/m zaterdag, maar daarbuiten is een bezoek op afspraak altijd mogelijk. Een geurende verse espresso of cappuccino van de Arnhemse koffiebrander Peeze of een glas aan aan onze proeftafel zal uw bezoek zeker veraangenamen.

Graag tot ziens!

Erik & Karin Tax